Köttbullar med krämig parmesansås
Detta blir ca 30 små köttbullar
200g köttfärs
1 ägg
1dl grädde
2tsk fransk senap
2msk ströbröd
salt o peppar
Såsen:
2dl creme fraiche
1dl riven parmesan
1-2tsk sambal oelek
1 pressad vitlöksklyfta
1 äggula
salt o peppar
Blanda ingredienserna till färsen och forma till små bullar.
Stek dem i en panna med lite smör
Rör ihop såsen och servera som dip till köttbullarna
200g köttfärs
1 ägg
1dl grädde
2tsk fransk senap
2msk ströbröd
salt o peppar
Såsen:
2dl creme fraiche
1dl riven parmesan
1-2tsk sambal oelek
1 pressad vitlöksklyfta
1 äggula
salt o peppar
Blanda ingredienserna till färsen och forma till små bullar.
Stek dem i en panna med lite smör
Rör ihop såsen och servera som dip till köttbullarna
Kommentarer
Trackback