Goa grytan
Här kommer vår middag ikväll:
4 port.
ca 500g skinkstek, fläskfile, kycklingfile eller nåt annat kött
1 stor gul lök
1 buljongtärning
3-5dl grädde
1 msk dijonsenap
4 msk hackade färska örter, tex gräslök och persilja
Skär köttet i tunna skivor, salta och peppra
Bryn köttet och lägg det åt sidan
Hacka eller riv löken och fräs den
Tillsätt buljongtärning och grädde
Koka ihop på svag värme några minuter
Rör ner senap och det kryddgröna
Lägg i köttet
Låt det bli genomvarmt
Servera med potatis eller ris och sallad
Lycka till!
Tjing!
4 port.
ca 500g skinkstek, fläskfile, kycklingfile eller nåt annat kött
1 stor gul lök
1 buljongtärning
3-5dl grädde
1 msk dijonsenap
4 msk hackade färska örter, tex gräslök och persilja
Skär köttet i tunna skivor, salta och peppra
Bryn köttet och lägg det åt sidan
Hacka eller riv löken och fräs den
Tillsätt buljongtärning och grädde
Koka ihop på svag värme några minuter
Rör ner senap och det kryddgröna
Lägg i köttet
Låt det bli genomvarmt
Servera med potatis eller ris och sallad
Lycka till!
Tjing!
Kommentarer
Trackback