Jessicas tacopaj
Jessicas tacopaj
Den här pajen har jag kallat Jessicas tacopaj helt enkelt för att jag fått receptet av min vän Jessica! Otippat, va? Det som är lite speciellt med den här pajen är att det inte är någon pajdeg i botten som det brukar vara i en paj , men oj vad den är god!
Du behöver:
2 burkar creme fraiche
2 askar philadelphiaost
600g brynt köttfärs
1påse tacokrydda
3 tomater, hackade
1 gul lök, hackad
Riven ost
Blanda crème fraichen och philadelphiaosten väl och bre ut den i en ugnsform.
Blanda i tacokryddan, tomaterna och löken i köttfärsen och bre ut den på ostblandningen.
Strö över riven ost och skjutsa in i ugnen i ca 15 min i 200*
Servera med en sallad blandad av det du gillar (jag gillar när det är rödlök, fetaost och avokado i min sallad just till tacos) och tacochips. Man kan även ha både mjuka och hårda tacobröd till detta om man vill.
Tjing!
Här blir det ofta tacopaj av resterna.. Kul med ett nytt alternativ, det blir ju bara samma hela tiden..