Lövbiffspasta

Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås

 

http://aka-cdn-ns.adtech.de/apps/12/Ad1068556St3Sz2312Sq2524867V2Id26/trans.gif

Stäng

 

 

 

600 gram

 

Barilla Tagliatelle

750 gram

 

lövbiff

1,5 st

 

vitlöksklyfta(or)

15 st

 

champinjoner

3 msk

 

smör

3 msk

 

vetemjöl

3,75 dl

 

buljong

1,5 dl

 

matlagningsgrädde

1 msk

 

soja

2,25 msk

 

senap, fransk

0,75 tsk

 

dragon

   

salt och peppar, efter smak

 



1.Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.

 

2. Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.

 

3. Koka under tiden 6 portioner Barilla Tagliatelle.

 

4. Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på.

 

5. Servera gärna med en grönsallad. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0