Lövbiffspasta
Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås
|
600 gram | ||
750 gram | ||
1,5 st | ||
15 st | ||
3 msk | ||
3 msk | ||
3,75 dl | ||
1,5 dl | ||
1 msk | ||
2,25 msk | senap, fransk | |
0,75 tsk | ||
salt och peppar, efter smak |
1.Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.
2. Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka under tiden 6 portioner Barilla Tagliatelle.
4. Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på.
5. Servera gärna med en grönsallad.
Kommentarer
Trackback