Fiskpanna
Fin fiskpanna
Ingredienser (4 portioner/st.)
1 st |
|
1 msk |
|
500 gram |
|
2 dl |
|
0,5 st |
|
2 dl |
|
6 st |
|
60 gram |
|
1 knivsudd |
|
Gör så här
1. Skiva purjolöken och lägg dem i en panna tillsammans med smöret.
2. Salt och peppra fisken. Rulla ihop fileérna med köttsidan ut och placera i pannan ovanpå purjolöken,
3. Hetta upp vinet i en liten kastrull och lös upp buljontärningen.
4. Häll vätskan över fisken. Sjud pannan under lock i ca. 10 minuter.
5. Lyft upp fisken med en hålslev och håll den varm.
6. Vispa ner créme fraichen i pannan koka upp.
7. Halvera tomaterna och lägg i pannan tillsammans med romen och den varma fisken. Ös över såsen.
8. Finhacka gräslöken och strö över. Server fisken.
Kommentarer
Trackback